Met dit soort vragen kunnen wij je helpen

Gebruikt iemand jouw foto zonder dat je daar toestemming voor gaf? Of heb je een briljant idee en wil je weten hoe je het kunt beschermen? Met dergelijke zaken helpen wij je. Onze expertise ligt namelijk in het informatierecht. We ondersteunen je met al je juridische vragen op het gebied van privacy, auteursrecht en merkenrecht. En het leukste van alles: dat doen we kosteloos!

Kende je Clinic al?

Wij koppelen talentvolle masterstudenten aan partijen met juridische vragen maar weinig budget. Gespecialiseerd juridisch advies is namelijk vaak van cruciaal belang, maar in veel gevallen niet te betalen. Daar brengen wij verandering in. Op ons platform behandelen rechtenstudenten kosteloos de vragen van jonge bedrijven en particulieren, terwijl gespecialiseerde advocaten met ze meekijken.

Wil je direct antwoord op je vraag?
De meeste vragen hebben we al eens behandeld. Je vindt ze samen met onze reacties in de FAQ op de site.

Een praktijkplek als dit wordt een law incubator genoemd. En daarmee zijn we de eerste in Europa! Inmiddels zijn we onderdeel van een betrokken internationaal netwerk en maken de gerenommeerde partnerkantoren ons erg gewild. Er is slechts plek voor 12 masterstudenten per jaar. Zo houden we na een strenge selectie een sterk team over van gedreven toptalenten. Zij zijn gebrand om jou te helpen met je vraag! Hieronder een filmpje van hoe dat werkt.

Niet kunnen vinden wat je zocht?

Dubbelcheck dan hier of je vraag wel binnen ons rechtsgebied valt. Vragen binnen onze scope kun je hieronder stellen. Wij bellen je dan binnen 14 dagen terug met een antwoord.

PS. HEB JIJ EEN START-UP…?

We selecteren jaarlijks een selecte groep gelukkige start-ups om ze een half jaar intensief van gratis juridische begeleiding te voorzien. Kijk snel hier of jouw bedrijf hiervoor in aanmerking komt!

Stel je juridische vraag