1. Willem Quax

Willem Quax

Willem Quax heeft afgelopen zomer zijn bachelor afgerond aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tijdens de bachelor heeft hij zich verdiept in het internetrecht met een minor aan de Universiteit Leiden. Naast het studeren heeft Willem een grote passie voor fotografie. Hij is dan ook vaak te vinden op leuke en mooie plekken om foto’s te maken voor anderen.  Daarnaast beleeft hij ook veel plezier aan reizen, sporten en lekker eten.

In het collegejaar 2021-2022 heeft Willem een tussenjaar genomen. Deze heeft hij ingevuld met een fulltime bestuursjaar bij de Juridische Faculteitsvereniging Rotterdam, wat hem waardevolle leiderschaps- en organisatorische ervaring heeft opgeleverd. Het afgelopen jaar heeft hij als student-assistent gewerkt op de Privacy afdeling van de Erasmus Universiteit, waar hij zijn kennis van privacywetgeving en -praktijk heeft verdiept.

Binnen Clinic is Willem, naast zijn functie als juridisch adviseur, mede verantwoordelijk voor de PR en de communicatie met de kantoren en startups.