_dsc8514Dominique Lensink (1994) studeert Informatierecht aan de Universiteit van Amsterdam en Ondernemingsrecht aan de Universiteit Leiden. Tijdens haar bachelor Rechtsgeleerdheid heeft zij een semester aan Università Bocconi in Milaan gestudeerd, waar zij onder meer het vak IT and Communication Law heeft gevolgd. In haar laatste bachelorjaar heeft zij vakken als internetrecht en cyberspace & cyberlaw gevolgd.
Naast haar studie werkt Dominique sinds 2015 bij een klein advocatenkantoor en heeft zij functies vervuld als bestuurslid van de privaatrechtelijke studievereniging Bona Fide, als juridisch adviseur bij Stichting ASVA Rechtsbureau en als paralegal privacyrecht bij een Amsterdams advocatenkantoor. Na afronding van haar studie hoopt Dominique werkzaam te zijn als Privacy advocaat. In haar vrije tijd speelt Dominique graag saxofoon.
Binnen Clinic is Dominique naast haar functie als juridisch adviseur verantwoordelijk voor het onderhoud van de website, het schrijven van blogs en het organiseren van het cross border project.