1. Sjoerd Peters

Sjoerd Peters

Foto door Elgar Weijtmans

Sjoerd Peters  (1996) heeft afgelopen jaar (mei 2018) zijn Bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) behaald. Zijn passie voor informatierecht, en met name het  privacyrecht, is tijdens dit traject ontstaan. Een van de hieruit voortvloeiende resultaten is zijn scriptie over  de  “sleepwet” en zijn verenigbaarheid met het EVRM.

Gedurende de bachelor heeft Sjoerd de Minor  Entrepreneurship  aan de UvA gevolgd. Hij heeft hierdoor veel kennis opgedaan over het reilen en zeilen binnen de  start-up  wereld en is hiernaast anderhalf jaar actief betrokken geweest bij een  start-up, gericht op het aanbieden van zelfvoorzienende mobiele woningen.

Ook heeft  hij  ervaring opgedaan binnen de juridische branche als juridisch- en  financieel medewerker bij een klein advocatenkantoor te ’s-Hertogenbosch.

Nu volgt Sjoerd vol enthousiasme de Master informatierecht aan de UvA.  Hij  ambieert hierna een functie als  Advocaat, gespecialiseerd in het informatierecht,  maar ook een enerverend avontuur binnen het ondernemerschap. In zijn vrije tijd houdt hij van eten, reizen, feestjes, films en series.

Naast zijn taak als juridisch adviseur is  hij  ook  verantwoordelijk voor de ICT,  social  media en  PR.