1. Inez ten Brink

Inez ten Brink

Inez ten Brink heeft haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam in juni 2020 behaald, met succesvolle afronding van het Honours College. Tijdens de bachelor is ze ambassadeur geweest voor het online rechtenstudentenplatform “Mr.-Studenten”, waarvoor zij ook maandelijkse blogs schreef. De grote interesse voor het informatierecht is gewekt tijdens haar uitwisseling naar New York. Hier volgde ze aan Cardozo Law School onder andere de vakken Privacy law, Copyright en Trademark law.  Momenteel is Inez bezig met de master Informatierecht aan de UvA en werkt ze bij een notariskantoor in Amsterdam. 

“Dit jaar zal vele uitdagingen met zich meebrengen, en een verschuiving naar activiteiten online zal daar één van zijn. Met Clinic hoop ik dat dit jaar positief te kunnen benutten. Ik hoop dat we dit jaar ons online bereik nóg actiever en grootschaliger kunnen maken.” 

Binnen Clinic is Inez, naast haar functie als juridisch adviseur, verantwoordelijk voor de PR en het organiseren van de workshops.