1. Claire Timmermans

Claire Timmermans

Claire Timmermans  (1992) studeert Informatierecht aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar bachelor heeft Claire als paralegal bij vooraanstaande advocatenkantoren op de Zuidas gewerkt. Hierdoor heeft ze veel inzicht gekregen in de verschillende aspecten van het informatierecht.  Naar aanleiding van  a new era  heeft Claire in haar scriptie onderzoek gedaan naar de verhouding tussen  paparazzi drones  en privacy.

Om zich te verdiepen in een andere wereld  heeft Claire een  minor  Entrepreneurship  aan de Vrije Universiteit van Amsterdam gevolgd.  Samen  met  B.  Amsterdam heeft ze een businessplan gemaakt om internships te innoveren en de samenwerking met start-ups te intensiveren.

Binnen  Clinic  werkt Claire  – naast haar rol als adviseur –  aan het op de markt brengen van een  privacy app, waardoor  start-ups  op een nieuwe manier aan de privacywet kunnen voldoen.  In de toekomst hoopt Claire als  advocaat  grote ondernemingen te adviseren.  In haar vrije tijd doet  ze  het liefst aan Crossfit, boksen en pilates.