_dsc8514Bilge Harmankaya (1992) heeft afgelopen jaar haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) afgerond. Tijdens haar bachelor heeft Bilge aan het opleidingsprogramma Amsterdam Law Firm (ALF) deelgenomen. Gedurende het programma heeft zij diverse zaken m.b.t. intellectueel eigendomsrecht en mediarecht behandeld. Daarnaast is zij medeoprichter c.q. bestuurslid van Juridisch Adviesbureau ALF geweest. Bilge heeft een half jaar aan de Yeditepe University in Istanbul gestudeerd. Tijdens haar uitwisseling heeft zij vakken als Intellectueel Eigendomsrecht en Licentierechten gevolgd. Tevens heeft zij deelgenomen aan een zomerschool over mediarecht aan de Universiteit van Kopenhagen.
Tijdens haar studie heeft Bilge o.a. bij een IT start-up en klein advocatenkantoor als juridisch c.q. financieel medewerker gewerkt. Ook heeft zij stage gelopen bij een kantoor op de Zuidas bij de sectie Ondernemingsrecht. Momenteel volgt zij met vol enthousiasme de master Informatierecht aan de UvA. In de toekomst hoopt Bilge dat zij op een internationaal niveau kan gaan werken. In haar vrije tijd verdiept Bilge zich met plezier in mode en kunst, en is reizen haar grootste passie.
Binnen Clinic is Bilge naast haar taak als juridisch adviseur verantwoordelijk voor het verdelen van de aanvragen en de PR.